BogaVino, … even voorstellen.

 

Gegroeid uit een uit de hand gelopen hobby, ontstonden de eerste krijtlijnen in 2004 om met de vergaarde wijnkennis en ervaring ook professionele paden te bewandelen. Philippe & Régine Bogaerts staan dagelijks klaar voor een nieuw wijnavontuur en genieten dagelijks van het product gegeven door moeder natuur.

 

Sinds januari 2005 is onze missie de gepaste wijn bij het juiste moment aan te bieden. Met als visie de klant eerst wil Bogavino zijn plaats op de markt opeisen. Onze waarden zijn passie, harmonie, kennis delen en dit aan eerlijke prijzen.

 

BogaVino is een eenmanszaak van bij het prille begin, maar met eens te meer passie en de drang om volwassen te worden.

 

Rechtstreekse import van Zuid-Franse wijnen, met name de Corbières, was de startbasis. Later enkele exclusieve wijnhuizen uit Italië en Spanje.

 

proeverij 

 

Naast onze exclusieve wijnen werken we samen met de belangrijkste groothandels in België. Dit heeft als voordelen dat wanneer onze klanten een wijntje zoeken we het meestal wel kunnen vinden en snel beschikbaar hebben.

 

Doch het wijnassortiment moet geproefd en gekeurd zijn vooraleer het een plaats bekomt in onze catalogus. Smaken en bevindingen worden genoteerd. Een extra troef wanneer u een bepaalde wijn wenst bij een bepaald gerecht.

 

Kom gerust eens langs, er is altijd wel een wijntje te proeven.

 

BogaVino is te vinden in Ekeren-Donk op het Laar 172. De straat over het Sint Michielscollege te Brasschaat.

 

Een Belletje voor een Lekker Wijntje: Tel 0475 50 75 54

 

 

 

 

Wij organiseren onze proeverijen met de regelmaat van een Zwitserse klok. Bij Bogavino of op een andere locatie. Hou dus deze pagina goed in de gaten, kwestie van geen buitenkansjes te missen !

 

 

Bongovino degustaties

 

Met uw Bongo-bon kunt u deelnemen aan een wijnproeverij. We proeven een aantal wijntjes die worden toegelicht. De uitleg is niet technisch maar eerder informatief.

 

 

Deze proeverijen zijn ENKEL op afspraak omdat we dan graag tijd voor u maken. We willen toch dat u uw Bongo moment 100% kunt beleven.

 

Maximaal 2 deelnemers per Bongo-bon.

Duurtijd: circa 1uur .

Vooraf reserveren is verplicht.

 

 

Degusteren hoeft niet voor U?

 Wie ons assortiment al kent of zijn bongo-bon wil spenderen aan een degustatiepakket kan dat ook online doen. of u kan ook gewoon even langskomen.

 

Steeds een belletje vooraf op 0475 50 75 54 of info@bogavino.be

 

 

NIEUW : TENUTA ASSULI

Fiordiligi - Grilli & Ruggiero - Syrah

 

Bijzondere Siciliaanse ontdekkingen!

 

Assuli Assuli rood

Klik ook even naar onze webshop.

 

 

 

 

 
 

BOGAVINO

Laar 172

2180 Antwerpen

Tel  03 / 290.01.07

Mobiel: 0475 / 50.75.54

E-mail: info@bogavino.be

BE-0870.554.808

SLEUTELWOORDEN

Bogavino  -  Wijnhandel  -  Philippe Bogaerts  -  Laar EkerenBongo  -  Bongovino

Cava  -  Rode, Witte, Rosé, en Zoete Wijn  -  Wereldwijnen  -  StreekwijnenKleinhandel

Groothandel  -  Franse, Italiaanse, Spaanse, Chileense, en Zuid-Afrikaanse Wijnen

Champagne  -  Bordeaux  -  Bourgogne  -  ProeverijWijn kopen  -  Fine Wines - Dominio Dostares - Borgo Molino - Argiolas - Ornellaia - Antinori - Avignonesi - Domaine Fontarèche - Ruffus - Genoelselderen - Aldeneyck  - San Donatino - Chianti Classico - Argiolas - La Cetto - Umani Ronchi - Marchese di Barolo - Le Calendre - Tignanello - Agostinio Pavia - Albino Rocca - Haut-Jamard-Assuli-Dominio Dostares-Estay-Baltos-Dominio de Tares-Cepas Viejas

 

Creatie Snelweb Design  -  Sitemap